Ajankohtaista

Kiitos arpavoittojen lahjoittajille ja ostajille.
Tuotto käytetään joulu avustuksiin

Neuletuotteiden lahjoituksista ota yhteys Vienoon
Puh. +358407512812

VIENON KAMMARIN YHTEISTYÖ PARIKIN KANSSA JATKUU

Elokuun jälkeen Vienon Kammarille lahjoitettua tavaraa ottaa vastaan Parik-säätiö. Parikilla ja Kammarilla on pitkä yhteistyöhistoria koko Kammarin olemassaolon ajalta.


Jatkossa Parik antaa avustuskassit Kammarin järjestämille matkoille mukaan. Kammarin toiminnan muutoksista huolimatta Viipurin päivämatkat jatkuvat entiseen tapaan.
Lahjoitusten ohjaaminen Parikille mahdollistaa kierrätystoiminnan jatkumisen säästäen luontoa ja mahdollistaen käyttötavaran ekologisen uudelleenkäytön. Parikin kierrätystoiminnan avulla voidaan myös jatkaa ja lisätä vaikeimmassa asemassa olevien pitkäaikaistyöttömien työllistämistä.
Parikin kierrätysmyymälässä tavaroiden ja vaatteiden kierto on nopeaa. Yhteistyössä pyritään jatkamaan myös vaatepakettien vientiä Viipuriin. Parikin myymälöiden kierrosta tulevat vaatteet pakataan paketteihin, joita Kammarin matkat voivat kuljettaa eteenpäin.


Lahjoitusten vastaanotto syyskuun alusta
Goodwill Kouvola ; Citymarketin entinen kiinteistö
Tommolankatu 5
45130 Kouvola

Avoinna ma-pe klo 10-18 ja la 10-15

Parik Ekomaan tavaranvastaanotto
Kuusaantie 1
45130 Kouvola
Avoinna
ma – to 8.00 – 16.00
pe 8.00– 14.30

Lisätietoja:

Vieno Viitakare
puh 040 751 2812

Tontut kävivät
Mäkikylän palvelukeskuksessa

Vienon kammarin nuoret kävivät toivottamassa hyvää joulua Mäkikylän palvelukeskuksen asukkaille.
Me, Vienon Kammarin tontut kävimme toivottamassa hyvää joulumieltä, sekä jakamassa suklaata ja joulukortteja Mäkikylän palvelukeskuksessa.
Jaoimme joulumieltä sekä piristimme vanhuksia juttelemalla ja laulamalla. Pieneen porukkaamme kuuluivat Eetu ja Aapo Kinnunen.
Annoimme jokaiselle asukkaalle kauniin joulukortin ja suklaan sekä toivotimme hyvää joulua. Iloksemme saimme nähdä hymyn asukkaiden kasvoilta ja kuulla kuinka käyntimme piristi. Tulemme innolla ensi vuonna uudelleen!
Kiitoksemme kuuluvat Vienolle, sekä kaikille Mäkikylän palvelukeskuksen asukkaille ja henkilökunnalle!

Yamaha huilu

Yhdeksän vuotiaalle tytölle etsitään lahjoituksena Yamaha huilua malli nro 212 tai 221, tai muu sopiva, sekä kaareva pää siihen.

Avustuskeräys

Venäjän Karjalaan kerätään silmälaseja. Monesti voi hyödyntää laseista sangat.
Yhteydenotot Vienon Kammari
Vieno puh. +358 40 751 2812

Vauvan peitto lahjoitus

Virkattuja vauvan peittoja
Lahjoittaja Sirpa, Hollolasta

Järvenpään Näpsäkkäiden Näppien kudottuja villatuotteita

Villasukkia
Vauvan peittoja

Vienon Kammarin työhyvinvointipäivä Orilammen majalla

Lähdimme matkaan yhteiskuljetuksella aurinkoisena, mutta tuulisena helmikuun päivänä. Mukana olivat työntekijät, hallituksen jäsenet, rekanpakkaajat ja vapaaehtoistyöntekijät. Orilammella kaikille löytyi toimintaa päivän aikana. Kinasaaressa maistuivat Railin grillaamat makkarat. Osa meistä nautti herkuista kodassa ja samalla tuli tehtyä pieni kävelylenkki. Oli mahdollisuus saunoa – oli savusaunakin ja rohkeimmille avanto. Päivän päätimme yhteiseen lounaaseen kiireettömästi. Kotimatkalla kuului iloinen puheensorina, joka kertoi onnistuneesta päivästä.

Mäkikylän palvelukeskuksessa virvottiin

Vienon kammarin nuoret Eetu ja Aapo Kinnunen virpoivat Mäkikylän palvelukeskuksessa palmusunnuntaina. Lausuimme kauniin runon, toivotimme hyvää pääsiäistä ja annoimme kauniin vitsan ja kortin. Vanhusten puheista ja hymyistä havaitsi virpomisen ilahduttavan.

Teksti ja kuvat: Eetu Kinnunen